Clubbrevet gehoorzaamheid en agility

Geplaatst op: 15/05/2015 door: Patrick

Op zondag 10 mei ( ja op moederkesdag ) waren er voor de C klassers en de brevetklas agility mogelijkheden om hun clubbrevet af te leggen . Ondanks het goede weer waren toch niet al de kandidaten geslaagd . Dat neemt niet weg dat je de moed moet laten zakken , het clubbrevet is nu eenmaal een moment opname, wat zenuwen van de geleider kunnen al voldoende zijn om dingen te doen of te zeggen die je normaal niet doet . Een heel normale en menselijke reactie . Helaas reageert je hond hierop totaal anders en kan een oefening al eens mis lopen.

Maar toch, voor gehoorzaamheid schreven zich 3 kandidaten in . Helaas kwam er eentje niet opdagen en waren ze nog met 2 ; dit waren Inge Clerix en Ankie Parren . Inge en Simba slaagde met 82% helaas was de oefening terug sturen naar de plaats voor Ankie en maar zeker voor Magic er teveel aan met het gekende resultaat . Hou wel in je achterhoofd dat Ankie en Magic de week ervoor slaagden in hun officieel brevet in Peer

Voor agility speelden Roel Schwillens met Lucan en Gisele Claes met kimbo een geslaagd clubbrevet ; helaas kwam voor Liesbeth Smeets en Buster dit clubbrevet een beetje te vroeg .

Een dikke proficiat voor de geslaagden en veel succes verder